Dagens käk..

Frukost: grovt surdegsbröd med skagenost, sallad, parika & citronpeppar

mellis: 1 apelsin 1 banan

Lunch: ungsstekt falukorv & grönsaker

mellis: en varm macka

Middag: stekt fisk med grönsaksbulgur & ört/vitlökssås samt grönsaker

mellis: en stor morot

What a night...

Igår tog jag & min joel bilen & rullade mot stockholms innerstad för att spendera en kväll på Hamburger Börs med R.E.A..

Efter en lite nervös körning i sthlm så hittade vi vårt P-hus & kom direkt upp till börsen därifrån.. vi var där ganska tidigt, vid 18.30 ungefär..

Vi fick ett bord på övervåningen, först kändes det lite jobbigt eftersom vårt bod var inne vid väggen, innanför ett ett annat där det redan satt två tjejer, men det gick bra, man vande sig som vid att sitta så där tätt & dom var trevliga, pratade lite emellanåt..

Vi fick in menyn & jag beställde en fläder de lux innan maten (drink) hade ju chaufför hehe.

Sedan beställde vi maten & allting gick väldigt fort, hann inte ens dricka upp drinken innan förrätten kom in.. Den bestod av grillade kycklingspett med jordnötskräm & syltade grönsaker för både mig och joel.
det var urgott, snyggt & fräsch smak, lagom mycket & massor av smaker.

Vi åt även samma huvudrätt som bestod av Börsens klassiska tornedou (oxfile) den svar smördegsinbakad & serverades med bearneisås & rödvinsås samt en underbar potatisgratäng & brytbönsallad.. Så jäkla gott! smask.
Sedan var vi ganska mätta så vi väntade ca 40 min innan vi tog in desserten som för joel var en apelsinpannacotta med hallonsås & jag tog honungs- och mandel brulé, joel tyckte hans var sådär, smakade inte så mycket tyckte han men min brulé var HIMMELSK!

Efter en stund sen var det dags att inta parkettplatserna vid scenen & njuta av 2 timmars show med rea-gänget, o den var sjukt rolig!
allt från Nanne grönwall till maud olofsson & britney spears! Joel blev även lite utsatt för "Kim andersson"

Mycket nöjda & glada.. o trötta av allt skratt.. lämnade vid el stockholmo bakom oss för en god natts sömn hemma i uppsala..

får du chansen att spendera en sån här reakväll på börsen så tveka inte! Det var alldeles alldeles...underbart!

image49