under-all-kritik-festivalen

Tänker inte ens lägga någon energi på några djupare analyser om den här delfinalen..

well, it sucked!

ciao.


Back in the game...

Nu var det nog ungeför hundra år sedan jag skrev hör nu, har ägnat min bloggtid åt min nya kärlek www.pimpmyhome.blogg.se där jag bloggar om inredning.

Men nu ska jag även lägga lite tid här & dela med mig av allt som händer..

Idag är jag faktikst upp tidigt för att vara jag på en ledig dag.. det är härligt väder & jag tänkte gå ut en sväng, tar nog en annan runda en igår den var som lite meckig.

Today är det även melodifestivalen wohoo, kommer att uppdatera senare med kommentarer på sverige mesta jippo! oh god, i love it!
Faktikst så har mina favoriter klarat sig vodare, okej jag tyckte velvet förtjänade att gå vidare mer än allas vår viking christer men ja, det kunde faktikst varit värre. Jag känner mig även otroligt tillfreds med att vi har carola o johnsson till andra chansen. fanns en låt 03 i melodifestivalen som hette "kom ner på jorden" kanske skulle skicka ett ex av den till caracola, eller carola menar jag. caracola ska ju vara med idag, gud så förvirrande.

Ska även bli smått spännande att se dunka-mig-gul-o-blå-tjejen i en annan låt, själv påstår hon att denhär låten är mer henne, ja det får vi väl sannerligen hoppas på! herregud.

Nu kanske jag skulle ta o peta i mig lite frulle & sen knata ut i solen & insupa den stundande våren.


ciao.

image48